Om klinikken

Lægeteamet i Århusgade Lægehus består af 3 faste læger Anne Kragh Gotfredsen, Lene Pejl-Hansen, Rebecca Glistrup samt speciallæge i almen medicin Charlotte Skaunsgaard, som er ansat som fast vikar.

Vi bor i et nyindrettet lægehus på Århusgade 88, 3. sal med god plads og faciliteter herunder god handicaptilgængelighed og elevator.

Klinikken ligger i kort afstand til metro, S-tog og bus.

Lægesekretærerne Rikke og Nicola samt lægestuderende Cecilia og Laila sidder ved telefonerne og varetager laboratorieopgaver.
Sygeplejerskerne Amalie og Anne-Dorte sidder ved telefonerne og varetager sygeplejerskekonsultationer. Jordemoder Katrine varetager graviditetskontroller og ammevejledning. 

Akkreditering

Klinikken er blevet akkrediteret af sundhedsmyndighederne pr. 3/11-2016. Klinikken levede op til samtlige 65 indikatorer, der er opstillet bla vedr faglighed, hygienje, patientsikkerhed, anvendelse af god klinisk praksis, udskrivelse af lægemidler, akutberedskab, koordinering af patientforløb, drift og ledelse.

I bedømmelsen fremgik: “Praksis er veldrevet, og der er stor fokus på kvalitet og patientsikkerhed. Alle ansatte i praksis føler ejerskab, og det er en god praksis med højt fagligt niveau”.